בראוני שקדים ושוקולד
- Sapir Dar
- 8 בספט׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
אם אפשר להסכים על קינוח שטעים בכל מצב, כיף לאכול אותו והוא מספק את הצורך בשוקולד, זה בראוני.
את הבראוני הזה הכנתי משילוב של קמח לבן וקמח שקדים שנותן לו עומק במקרם ובטעם. הוא פריך מבחוץ ורך ומשוקלד במיוחד מבפנים (:
והכי חשוב - פשוט להכנה!
בראוני שקדים ושוקולד
מרכיבים (תבנית אינגליש קייק):
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
3 ביצים
150 גרם סוכר לבן
50 גרם סוכר חום
2 כפות קקאו
50 גרם קמח לבן
50 גרם קמח שקדים
רבע כפית מלח
הכנה:
במיקרוגל או על בן מארי (סיר אדים) ממיסים את השוקולד והחמאה ומצננים מעט בטמפ החדר
מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב ומאחדים
מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחשים עד לתערובת אחידה
מעבירים לתבנית מתאימה ומשטחים לגובה אחיד
אופים בחום של 170-180 מעלות כ-25 דקות עד שהבראוני יציב מבחוץ אבל עדיין רך מבפנים (בודקים עם שיפוד מעץ)
מעבירים למקפיא לכשעה
מחלצים מהתבנית, חותכים לקוביות לפי הגודל הרצוי ומגישים
אפשר לאחסן בקופסה אטומה בטמפ החדר
בתאבון!
댓글