top of page

עוגת בננות שקדים ומייפל

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 6 בנוב׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

עוד מתכון שעושה שימוש בבננות שקצת התיישנו אבל לא בא לנו לזרוק.

מתכון מהיר ואפילו בריא לעוגת בננה על בסיס שקדים ומייפל, ללא מיקסר, הכל בקערה אחת, לערבב ולהכניס לתנור.








עוגת בננה שקדים ומייפל

מרכיבים (תבנית אינגליש קייק):


לתערובת:
  • 2 בננות בשלות

  • כוס קמח שקדים/שקדים טחונים

  • רבע כוס קמח לבן

  • כפית תמצית וניל

  • רבע כוס מייפל טבעי

  • כפית אבקת אפייה

  • 2 ביצים

  • קורט מלח


לזילוף:
  • 3 כפות מייפל טבעי


הכנה:

  1. מועכים את הבננות ומעבירים לקערה

  2. מוסיפים את הביצה ומערבבים

  3. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לאיחוד

  4. מעבירים לתבנית

  5. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה או עד שהעוגה משחימה מעט בחלק העליון

  6. מזלפים סירופ מייפל טבעי מעל העוגה כשהיא חמה

  7. מניחים לצינון כחצי שעה שעה לפני הגשה



בהצלחה!







Comentarios


bottom of page