באונטי לב בציפוי שוקולד לבן
- Sapir Dar

- 21 במרץ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 3 באפר׳ 2023
קינוח למי שאוהבים ❤️
חטיף קוקוס מושלם בסגנון באונטי בצורת לב ומצופה בשוקולד לבן מקושט בורוד שהכנתי לראשונה לכבוד יום האהבה

באונטי לב בציפוי שוקולד לבן
מרכיבים (כ-15 חטיפים):
למלית:
100 גרם קוקוס טחון
60 גרם אבקת סוכר
60 מ״ל שמנת מתוקה
10 גרם חמאה
לציפוי:
100 גרם שוקולד לבן
צבע מאכל ורוד
הכנה:
במעבד מזון מערבבים את כל מרכיבי המלית
ממלאים את המלית בתבנית סיליקון ומהדקים
מכניסים את התבנית למקפיא למשך שעה
במיקרוגל או על בן-מארי ממיסים 100 גרם שוקולד לבן (למתקדמים- ניתן לטמפרר את השוקולד לקבלת ציפוי מושלם)
מצפים את הבאונטי בשוקולד הלבן
את שאריות השוקולד הלבן צובעים בעזרת צבע מאכל ומקשטים בפסים
מחכים שהציפוי יתקשה ו-בתאבון 😋









תגובות