top of page

נישנושי שוקולד קראנציים

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 5 בינו׳
  • זמן קריאה 1 דקות

מכירים את זה שבא לכם ממתק שלא נגמר? כזה שאפשר לנשנש ולנשנש?

הפעם הכנתי גרסה משלי לחטיף הקליק המוכר-

חטיפי שוקולד קראנצ’יים שמורכבים מתערובת של שוקולד לבן וקורנפלקס ומצופים בשוקולד מריר/חלב.

מדובר במתכון פשוט ומהיר, כזה שכולם יאהבו, במיוחד אם אתם חובבי שילוב של מתוק וקראנץ’.

בואו נתחיל!


מצרכים (לכ-25 יחידות):

• 150 גרם שוקולד לבן

• 30 גרם חמאה

• 50 גרם קורנפלקס רגיל

• 100 גרם שוקולד לציפוי (מריר או חלב – לבחירתכם)


אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד הלבן והחמאה בקערה חסינת חום (במיקרוגל או בבן מארי), ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

2. גורסים את הקורנפלקס בעזרת מערוך או כוס, כך שיתקבלו חתיכות קטנות (לא אבקה). מוסיפים לקערת השוקולד ומערבבים היטב.

3. יוצרים כדורים קטנים בגודל כ-1 ס”מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות, עד שהכדורים מתקשים.

4. ממיסים את השוקולד לציפוי (מריר או חלב).

5. טובלים כל כדור בשוקולד המומס בעזרת מזלג או כף, ומניחים חזרה על נייר האפייה.

6. מעבירים למקרר להתגבשות השוקולד.

7. מגישים ונהנים!


טיפ למקצוענים:

רוצים לשדרג? פזרו מעל הכדורים מעט שברי אגוזים, סוכריות צבעוניות או קוקוס קלוי – זה גם יפה וגם טעים

בתאבון!


Comentários


bottom of page