top of page

פונדנט בננוטלה משלושה מרכיבים

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 13 בנוב׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

מי שכבר מכיר יודע שבננות בשלות אצלי לא הולכות לפח.

(לא רקובות כן? אבל בשלות שכבר לא בא לאכול)

הייתי חייבת לנסות את המתכון הזה שמהדהד לי בראש כבר תקופה.

שלושה מרכיבים ויש לכם קינוח מטריף של בננה ונוטלה.

ואפשר להכין אותו אפילו בנינג׳ה גריל!








בננוטלה

מרכיבים (6-8 תבניות מאפין):


לתערובת:
  • 2 בננות בשלות

  • 2 כפות גדושות נוטלה

  • 4 כפות קמח לבן



הכנה:

  1. מועכים את הבננות ו

  2. מוסיפים את הנוטלה והקמח ומערבבים עד לאיחוד

  3. מעבירים לתבניות מאפין כך שנשאר כסנטימטר רווח בגובה

  4. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך רבע שעה או בנינג׳ה גריל בתכנית אפיה על 160 מעלות למשך 6 דקות

  5. מומלץ להגיש חם (זהירות מכוויות)



בהצלחה!







Comentarios


bottom of page