מאפין בננה שקדים ושוקולד
- Sapir Dar
- 11 באפר׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 24 באפר׳ 2023
מכירים את ההרגשה המבאסת בלזרוק בננות בשלות מדי?
כמה פעמים קורה לנו שאנחנו מפספסים את הטיימינג של הבננות ומגלים פתאום שהן בשלות ורכות מדי ופשוט נפטרים מהן וזורקים אותן לפח?
בפעם הבאה, לפני שאתם ממהרים לזרוק את הבננות הבשלות, תשלפו את המתכון הזה.
בפחות מחצי שעה תכינו מאפינס בננה עם שקדים ושוקולד טעים וממכר!
מאפין בננה שקדים ושוקולד
מרכיבים (6 יחידות):
אביזרים:
תבניות מאפינס
לתערובת:
2 בננות בשלות
כוס קמח שקדים/שקדים טחונים
כפית תמצית וניל
חצי כוס שוקולד מריר קצוץ/פתיתים
כפית אבקת אפייה
ביצה
קורט מלח
הכנה:
מועכים את הבננות ומעבירים לקערה
מוסיפים את הביצה ומערבבים
מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לאיחוד
מעבירים לתבניות מאפינס
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה או עד שהמאפינס משחימים מעט בחלק העליון
מניחים לצינון כחצי שעה שעה לפני הגשה
בהצלחה!
מאפה הבננות מצויין,קל וטעים ממש.נחטף כמעט כולו לפני שהתקרר לגמרי..😊מומלץ