top of page

מאפין בננה שקדים ושוקולד

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 11 באפר׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 24 באפר׳ 2023

מכירים את ההרגשה המבאסת בלזרוק בננות בשלות מדי?

כמה פעמים קורה לנו שאנחנו מפספסים את הטיימינג של הבננות ומגלים פתאום שהן בשלות ורכות מדי ופשוט נפטרים מהן וזורקים אותן לפח?

בפעם הבאה, לפני שאתם ממהרים לזרוק את הבננות הבשלות, תשלפו את המתכון הזה.

בפחות מחצי שעה תכינו מאפינס בננה עם שקדים ושוקולד טעים וממכר!







מאפין בננה שקדים ושוקולד

מרכיבים (6 יחידות):


אביזרים:
  • תבניות מאפינס


לתערובת:
  • 2 בננות בשלות

  • כוס קמח שקדים/שקדים טחונים

  • כפית תמצית וניל

  • חצי כוס שוקולד מריר קצוץ/פתיתים

  • כפית אבקת אפייה

  • ביצה

  • קורט מלח



הכנה:

  1. מועכים את הבננות ומעבירים לקערה

  2. מוסיפים את הביצה ומערבבים

  3. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לאיחוד

  4. מעבירים לתבניות מאפינס

  5. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה או עד שהמאפינס משחימים מעט בחלק העליון

  6. מניחים לצינון כחצי שעה שעה לפני הגשה



בהצלחה!









1 Comment


Guest
May 27, 2023

מאפה הבננות מצויין,קל וטעים ממש.נחטף כמעט כולו לפני שהתקרר לגמרי..😊מומלץ

Like
bottom of page