חטיף קוקוס ״באונטי״ בציפוי שוקולד
- Sapir Dar
- 3 באפר׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 16 באפר׳ 2023
ממתק קוקוס מושלם בסגנון באונטי מצופה בשוקולד לבן, חלב או מריר.
הוא פשוט יחסית להכנה ואפשר להכין אותו בצורות שונות וציפויים שונים לפי הטעם.
במתכון לבאונטי שלי אני בדכ משתמשת בשוקולד מטומפרר אך ממש לא חובה, הטעם הוא אותו הטעם.
אפשר גם ליצור כדורים במידה ואין בבית תבנית מתאימה.
אפשר גם להכין את ממתק הקוקוס בגרסה טבעונית/פרווה ולהחליף את השמנת בקרם קוקוס, את החמאה בשמן קוקוס ולהשתמש בשוקולד מריר פרווה.

באונטי בציפוי שוקולד
מרכיבים (כ-15 חטיפים):
למלית:
100 גרם קוקוס טחון
90 גרם אבקת סוכר
100 מ״ל שמנת מתוקה
20 גרם חמאה
לציפוי:
100 גרם שוקולד חלב/מריר/לבן
הכנה:
במעבד מזון מערבבים את כל מרכיבי המלית
ממלאים את המלית בתבנית סיליקון ומהדקים
מכניסים את התבנית למקפיא למשך שעה
במיקרוגל או על בן-מארי ממיסים 100 גרם שוקולד לבן (למתקדמים- ניתן לטמפרר את השוקולד לקבלת ציפוי מושלם)
בעזרת מזלג טובלים ומצפים את הבאונטי בשוקולד ומניחים על נייר אפייה
לקישוט: את שאריות השוקולד מעבירים לשקית זילוף, מחוררים חור קטן ומזלפים פסים
מחכים שהציפוי יתקשה ו-בתאבון 😋
Comments