דאבל שוקולד וסוכריות צבעוניות
- Sapir Dar
- 8 ביוני 2023
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 16 באפר׳ 2024
את הקינוח הבא הכנתי לכבוד חודש הגאווה, הוא צבעוני, מגוון והכי חשוב - טעים. הוא פשוט מאוד להכנה והוא כייפי וטעים גם לילדים וגם למבוגרים. הוא מורכב משתי שכבות של שוקולד - שכבת שוקולד חלב ומעליה שכבת שוקולד לבן עם סוכריות צבעוניות גם בפנים וגם בחוץ. את השוקולד אפשר לטמפרר למי שרוצה, לפי המדריך שלי לטמפרור שוקולד , אבל ממש לא חייבים, אפשר להמיס את השוקולד בצורה הכי פשוטה שיש ולאחסן אח״כ במקרר.
למי שאין בבית תבנית סיליקון בצורת מלבנים/מרובעים - יכל להשתמש בכל תבנית סיליקון אחרת או בתבנית מלבנית ולחתוך בעזרת סכין לחיתוכיות קטנות.
אז אם בא לכם משהו פשוט להכנה, טעים וצבעוני ויש לכם חצי שעה פנויה - הקינוח הזה הוא בשבילכם.
חטיפי דאבל שוקולד וסוכריות
מרכיבים (כ-24 מלבנים):
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות סוכריות צבעוניות + כף נוספת לקישוט
הכנה:
ממיסים שוקולד חלב על בן מארי או במיקרוגל (בפולסים של 20 שנית) או מטמפררים לפי המדריך לטמפרור שוקולד
ממלאים תבנית סיליקון עם שקעים עד לחצי הגובה ומעבירים להקפאה לכרבע שעה
ממיסים שוקולד לבן על בן מארי או במיקרוגל (בפולסים של 20 שנית) או מטמפררים לפי המדריך לטמפרור שוקולד
מוסיפים 3 כפות של סוכריות צבעוניות ומערבבים
מוציאים את התבנית מהמקפיא וממלאים בתערובת השוקולד הלבן כך שימלא את גובה התבנית מעל שוקולד החלב הקפוא
מקשטים ומפזרים סוכריות צבעוניות מעל ומעבירים להקפאה לעוד כרבע שעה
מחלצים מהתבנית ובתאבון 😋
Comments