top of page

כפתורי שוקולד וסוכריות צבעוניות

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 19 באפר׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 16 באפר׳ 2024

את הממתק הזה אהבתי במיוחד בתור ילדה.

את כפתורי השוקולד אנחנו מכירים בעיקר מחנויות ממתקים במשקל בסגנון קנדילנד.

מדובר בקינוח שכל כך פשוט להכנה, כל כך טעים וכייפי ובנוסף גם צבעוני ויפה 😍

מה יותר כיף מלנשנש שוקולד עם סוכריות ולילדים זו בכלל אטרקציה של ממתק.


אני ממליצה לעבוד עם שוקולד מטומפרר (מדריך לטמפרור שוקולד) אבל גם אם תעדיפו להימנע מהטמפרור, התוצאה תהיה עדיין טעימה רק תצטרכו להקפיד על איחסון במקרר כדי שהשוקולד לא ימס מהר.




כפתורי שוקולד


מרכיבים (כ-20 יחידות):


  • 100 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן (עדיף מטומפרר)

  • 2 וחצי כפות סוכריות צבעוניות


הכנה:

  1. ממיסים שוקולד על בן מארי או במיקרוגל או מטמפררים לפי המדריך לטמפרור שוקולד

  2. מעבירים את השוקולד לשקית זילוף עם צנטר עגול או חור קטן בקצה

  3. על נייר אפייה או משטח סילפאט, מזלפים עיגולים בקוטר 2 ס״מ

  4. מפזרים סוכריות צבעוניות על השוקולד

  5. מעבירים למקרר לשעה

  6. מחלצים מהמשטח ובתאבון 😋









Comments


bottom of page